<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=406766026335216&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Slik lager du en superrask, morsom og rimelig stopmotion film

Ingen kommentarer enda

Markedsføring i 2017 skal ikke måtte koste skjorta. Takket være tech-nerdene i Silicon valley, økt globlaisering og hardtarbeidene fabrikkarbeidere i orienten kan vi kjøpe rimelige gode kameraer, datamaskiner med haugevis av software og publisere ut til verden i løpet av en ettermiddag.

Idag vil jeg skrive litt om stop-motion filmer, en enkel og kul måte kommunisere på, en som fanger oppmerksomhet i sosiale medier og tar seg bra ut på nettsider.

For dere som ikke vet hva det er. Her er en vi laget for restauranten 26 North i Stavanger.

 

 

 

Noen tips under selve shooten

-legg enn plan/storyboard på forhånd

-bruk stativ og ikke dult borti det under bildetaking

-skru av auto-eksponering på kamera, still inn manuelt og hold alle innstillingene like

-skru av auto-fokus, fokuser før første bilde , også slå på manuell fokus

 

 

4 steg til å produsere en enkel film

 

Steg 1:
Åpne bildene du vil bruke i Adobe Lightroom, det er et billig program som kan brukes til all bilderedigering. Rediger første bilde i hver sekvens, marker de bildene du vil skal ha samme uttrykk, også klikk synchronize settings.

Stop_motion.png

 

Steg 2:
Eksporter ut alle bilder i filmen i en ny mappe, med nytt navn og tall, starter på 1 (det er viktig med stigende nummerering for at quiktime skal klare å lese i filene i rett rekkefølge)

stop_motion_markedsforing.png

 

 

Steg 3:
Importer bildene i quicktime player, finens på alle macér. Hvis ikke er det gratis programvare som kan lastes ned på cyberspace et sted. Følg oppskriften under for å lage filmen:

 

 

 

Steg 4:

Importer i et redigeringsprogram og legg på tekst og musikk.

 

Imovie følger med påde fleste Mac´er. Jeg tar utgangspunkt i at de fleste av leserene våre er siviliserte mennesker og bruker mac. Hvis ikke, finnes det tilsvarende gratis program til Windows.

 

Har dere flere spørsmål, legg igjen en kommentar under så skal vi svare på det du lurer på etter beste evne. På forhånd takk, ciao!

HAR DU LEST DISSE?

creobox-fremgangsmate_copy.jpg

PÅ JAKT ETTER BEDRE RESULTATER?

Boost markedsføringen din med nyttige tips, gratis guider og siste nytt om markedsføring.