<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=406766026335216&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kampanjer

Årets julegave: 300.000 kroner i gratis markedsføring

Ingen kommentarer enda

I år ønsker vi å gi en ekstra fin julegave til en av de hjertevarme organisasjonene i Rogaland. En av dere som gir så utrolig mye av dere selv, hver eneste dag.

En gave til dere som driver med veldedig og/eller idéelt arbeid eller sosialt entrepenørskap. Dere som ikke har de store budsjettene til markedsføring. Nå har dere muligheten til å eksponere dere på en profesjonell måte i noen av regionens viktigste kanaler.

Med oss på laget har vi fått en rekke fantastiske støttespillere som alle bidrar på sitt vis.

 

Julegaven består av :

Creobox_colourWeb.png

Markedsføringbyrå med fokus på ekte innhold som berører, engasjerer og gir resultater. Vi leverer en overordnet kampanjeplan, slagkraftig budskap, visuellt uttrykk, annonser, landingside, kanalvalg, publisering m.m.

 

 

12493844_921894391258461_7326753750578230384_o.png

David Kristiansen er en av byens mest talentfulle filmskapere. En ung mann med driv, et øye for detaljer og formidling av gode historier. Han leverer en høykvalitets film som trekker ut essensen i kampanjen. 

 

 

VZMpezEo1zijic3X_400x400.jpg

Regionens største mediehus stiller sin annonseavdeling til disposisjon. Med de nye effektive digitale Native annonsene får du lang lesetid, mye trafikk og god segmentering på målgruppe. Her er du sikret god eksponering.

 

 

logo.png

Næringsforeningen bidrar med annonser på trykk i Rosenkilden. Disse distribueres til næringslivet i hele regionen og sikrer lesetid foran potensielt langsiktige samarbeidspartnere og givere.

 

 

 N10os2cfi003100025$TCUsers100025matuDocumentsMy PicturesAsfalt.jpg

Gatemagasinet Asfalt spres over hele byen, kjøperene har ofte et varmt hjerte, som gjør at det treffer perfekt i markedssegmentet til veldedige/idéele organisasjoner.  Her får du spisset kommunikasjon til rett målgruppe.

 

 

En samlet verdi på nærmere 300.000 kroner.  

Tusen takk til alle som stilller opp og blir med på dette prosjektet. Det er helt rått!

 

 

Trenger din organisasjon en ekstra fin julegave i år?

Målet med kampanjen bestemmer dere selv, enten det er å rekruttere nye medarbeidere, eller det er å få inn flere støttekroner til det viktige arbeidet. Dere setter målet, så skreddersyr vi kampanjen slik at dere får maks resultater.

Send en mail til thomas@creobox.no med en kort beskrivelse av din organisasjon, hva dere i utgangspunktet ønsker å bruke eksponeringen til og hvorfor det er viktig.

Vi gleder oss til å høre fra dere!

 

HAR DU LEST DISSE?

creobox-fremgangsmate_copy.jpg

PÅ JAKT ETTER BEDRE RESULTATER?

Boost markedsføringen din med nyttige tips, gratis guider og siste nytt om markedsføring.