<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=406766026335216&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digital analyse

Vår nye hverdag med digital analyse

Ingen kommentarer enda

 Noen uker tilbake skrev VG Helg et spennende portrett om Astrid S og hennes bruk av sosiale medier. Som digital innholds-nerd hang jeg meg spesielt opp i den delen som omhandler måling og analyse.

Spesielt interessant er det hvordan plateselskapet Universal  bruker disse tallene for å vurdere hvor effektiv en turné og markedsføringen rundt den har vært. Tid og sted for neste turné og ikke minst hvor mye de skal satse på Astrid S som artist.

Astrid S og analyse av sosiale medier i VG Helg
4 år med monotorering: Grafen illustrerer hvor viktig flittig bruk og monotorering av sosiale medier er over tid. Beslutningen plateselskapet tar på bakgrunn av tallene er et godt eksempel på hvor avgjørende digital analyse er i vår nye digitale hverdag.

 

Astrid S-effekten

Dette beviser hvor viktig bruken av digitale medier er. Det er ikke forbeholdt enkelte bransjer, det angår alle. De nye generasjonene er digitalt innfødte, og de eldre blir stadig mer opplyste. Stadig flere mennesker forventer en tilstedeværelse på tvers av flere digitale kanaler.

Det er her de søker informasjon om alt fra hobby til jobb. Og det er i utgangspunktet helt fantastisk, for det nydelige med dette er; du som selskap har tilgang på data om hvem kundene dine er, hva de liker og hvordan du skal satse for å selge mer.

  • Instagram 199.269 følgere
  • Twitter 35.035 følgere
  • Youtube 11.399 abonnenter
  • Spotify 37.722 følgere

 

Astrid S

 Talentfull: Foruten å være et nydelig individ med et sangtalent uten like er Astrid Smeplass også integrert i den nye digitale hverdagen. Det liker vi, det liker fansen!

Er du integrert i den nye hverdagen, preget av digital analyse? Meld deg på vårt nyhetsbrev for å lære mer om digital markedsføring.

Trykk her for å melde deg på nyhetsbrev

 

HAR DU LEST DISSE?

creobox-fremgangsmate_copy.jpg

PÅ JAKT ETTER BEDRE RESULTATER?

Boost markedsføringen din med nyttige tips, gratis guider og siste nytt om markedsføring.