<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=406766026335216&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Markedsføring

5 nyhetsbrev du bør… nei MÅ følge.

Ingen kommentarer enda

 

 

1. The content strategist

Min personlige favoritt. Den yppete lillebroren som skinner et nytt og spennende lys på hvordan du får kundene til å komme til deg. Alltid skrevet på en genuin og underholdende måte. Selv om de dekker hele spekteret for hva en moderne markedsførings-musketer trenger å vite, vektlegger de spesielt produksjon og distribusjon av godt innhold. Det som legger grunnlaget for din utadgående kommunikasjon.

 

2. Hubspot marketing

“Marketing automation” er et fantastisk verktøy. Høres det ut som en fin ting å vite når noen ser på prisene dine for tredje gang denne uken? Dette er faktisk mulig idag. Å ha mulighet til å kontakte ukjente leads før de blir kalde er helt unikt, og tro meg det er verdt prislappen.

Bak selve automatiseringen ligger en særs effektiv strategi som heter Inbound-markedsføring. Ved å spre innhold i flere kanaler lager du inngangsporter, som fører interessenter inn i din “loop” på tvers av kanaler. Her kan du kan følge deres bevegelser og sette opp systemer som konverterer dem til betalende kunder. På bloggen lærer du alt du trenger å vite om innhold, inbound og automatisering. Alt i alt, et kraftig verktøy.

 

3. Social Media Today

Det er ikke å stikke under en stol at sosiale medier tar en større og større bit av kaka til dagens markedsførere. Det spiser både tid fra vår arbeidshverdag, men også budsjettene vi får tildelt. Da er det fint å anvende tiden og pengene slik at det gir mest mulig effekt. Her får du servert alt fra enkle tips om strategi og metoder til større dybdestudier om bruk av alle de viktigste sosiale kanalene. Klar, ferdig, driv trafikk!

 

4. KissMetrics

En av de største fallgruvene med digital markedsføring er at mange kommer til kort når de skal måle effekten av hele sulamitten. God analyse er mer enn å ha fine tall å se på, det er å virkelig forstå tallene og anvende dem til å videreutvikle deg. Nye og enda bedre resultater.

KissMetrics fokuserer på å gjøre analyse enklere for markedsførere. Her får du en praktisk tilnærming til å bruke data riktig, slik kan du drive enda mer trafikk dit du vil eller tidlig forstå når du er på vei ned en blindvei. Kontinuerlig forbedring på sitt beste.

 

5. Creoblog

Ah, selvfølgelig… som kongerikets mest ambisiøse byrå sammenligner vi oss med de beste.

Creobloggen vil håndplukke de mest aktuelle sakene fra de ovennevnte bloggene, tilpasse innholdet til norsk næringsliv, kjøre det gjennom humorfilteret til noen pretensiøse siddiser og presentere det i format som til og med Trump-tilhengere kan forstå. Meld deg på, gjerne med en gang.

Trykk her for å melde deg på nyhetsbrev

HAR DU LEST DISSE?

creobox-fremgangsmate_copy.jpg

PÅ JAKT ETTER BEDRE RESULTATER?

Boost markedsføringen din med nyttige tips, gratis guider og siste nytt om markedsføring.