<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=406766026335216&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Design

5 grunner til at en sterk logo skal kunne brukes til alt [video]

Ingen kommentarer enda

En sterk logo skaper interesse hos riktig målgruppe, og kan være inngangsporten til et besøk på nettsiden eller bloggen din. Den kan bidra til at flere riktige kunder undersøker hva du faktisk kan tilby dem. 

Mennesker er visuelle vesener, i mange tilfeller tenker vi i bilder. Siden en visuelt sterk logo er lett å kjenne igjen, kan den bidra til å holde bedriften “top of mind” når de trenger tjenester eller produkter fra din bransje.

 


Hva utgjør en effektiv logo?

 

 

 

 

Bygg merkevaren raskere

Logoen er det elementet som oftest går igjen i din merkevare. Selv på enkle ting som e-post-signatur, tilbud, emballasje, reklameeffekter og faktura. Alle disse tingene er kontaktpunkt med kunde.

En solid logo bidrar til å bygge merkevaren din raskere enn en generisk en gjør.


Ved å gjøre grunnarbeidet skikkelig sparer du penger på sikt. Du slipper å fornye den eller i verste fall skifte logoen om noen år. Dette kan være svært dyrt ettersom logoen vil stå på utrolig mange ting etter hvert som bedriften vokser.


En sterk logo skal være anvendelig, noe som gir deg mange ben å stå på når det kommer til videre bruk. I 2017 bygger du merkevaren din på kryss av plattformer, du er online og du er offline. En godt gjennomarbeidet logo tar seg bra ut overalt.

 

 

Vil du ha en gratis vurdering av din logo?

Send den til Creobox, og få en vurdering om hvorvidt logoen din er klar for 2017, og anvendelig på tvers av tradisjonelle og digitale flater.

 

Send din logo til vurdering:

logo vurdering.png

HAR DU LEST DISSE?

creobox-fremgangsmate_copy.jpg

PÅ JAKT ETTER BEDRE RESULTATER?

Boost markedsføringen din med nyttige tips, gratis guider og siste nytt om markedsføring.