<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=406766026335216&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Design

10 grunner til at motion design vil gi nytt liv til markedsføringen din

Ingen kommentarer enda

Animasjon er en av de mest effektive og anvendelige formene for kommunikasjon når det blir gjort riktig. Finn ut mer om hvorfor motion design er så populært i markedsføring.

 

Tiår før datamaskinen bidro til å skape fotorealistiske, virtuelle verdener og troverdige, menneskelige karakterer, ga mer tradisjonelle animatører liv og bevegelse til livløse objekter for å bygge og skape merkevare på unike og engasjerende måter.

 SETTER SEG I MINNET: En spennende animasjon av logoen din gjør merkevaren din gjenkjennelig og uforglemmelig.

Allerede før animasjon ble brukt i spillefilmer, ble det brukt som et redskap for annonsering. Noen av de mest ikoniske figurene i reklamehistorien har kommet fra den ubegrensede fleksibiliteten til animasjon. Under deler vi tre eksempler på tidløse kampanjer som er mer fulle av liv enn noe annet medium kunne levere.

 

 

 

 

 

Fra engasjerende 3D-figurer til minneverdige flyvende logoer, her er 10 grunner til at animasjon og motion design er så populært å bruke for markedsførere:

1. Kostnadseffektiv - Selv om det er tidskrevende, kan man spare penger når det brukes animasjon i stedet for utfordrende lokasjoner for filming eller dyre skuespillere, teknikere og utstyr.

2. Grenseløst - Alt er mulig, her er det kun fantasien som setter grenser. Det finnes ingen fysiske grenser som i live action. Gjør nye ideer og konsepter til virkelighet før de i det hele tatt er produsert.

3. Tidløst - Dine karakterer blir aldri eldre og forblir derfor tidløse.

4. Engasjerende – Gjør noe helt annerledes som får publikums oppmerksomhet. Gjør det mer moro. Animasjon gjør det for eksempel lettere for bedrifter som driver med bank, forsikring og eiendomsmegling å fremstå som vennlige og varme.

5. Visuell kommunikasjon - Gjør komplekse ideer og prosesser lett fordøyelige på en morsom og grafisk måte. Kjedelig statistikk blir mer interessant med bevegelse.

6. Minneverdig – sterke visuelle virkemidler sitter lengre i minnet.

7. Bringer liv -  til objekter og ideer, og skaper en følelsesmessig tilknytning

8. Taler for deg - Motion grafikken er ikke redd for kameraet! Du eller andre i din bedrift ønsker kanskje ikke å være i foran kamera... La animasjon ta seg av snakkingen.

9. Hever inntrykket – Motion grafikk kan heve inntrykket av et hvert produkt. Legg til moderne, høyteknologiske elementer for å dynamisk forbedre et slitent bilde.

10. Øker deling - Unike og underholdende innlegg gir flere delinger, som gir økt rekkevidde og valuta hos søkemotorene. Den økte tiden folk bruker på engasjerende innhold kan også øke søkemotor-rangeringer og gi bedre resultater.

 

Selvfølgelig begynner all effektiv animasjon med en god idé og en fengslende historie å fortelle. Design er nærmest ubrukelig uten et godt produkt, budskap eller tjeneste bak seg. Det er viktig for deg og ditt kreative team å forstå både merkevaren og målgruppen. Historien du forteller bør inspirere frem de handlingene du ønsker at målgruppen skal ta.

 

Vi kan lage animasjon for deg! 🎨

Er du interessert i å få laget en animasjon for å kommunisere ditt budskap på en bedre måte? Ta kontakt med oss, så vil vi hjelpe deg med å lage en unik, skreddersydd animasjon som står i stil med dine behov og merkevare.

 

Trykk på post-kassen for å ta kontakt:

📮

HAR DU LEST DISSE?

creobox-fremgangsmate_copy.jpg

PÅ JAKT ETTER BEDRE RESULTATER?

Boost markedsføringen din med nyttige tips, gratis guider og siste nytt om markedsføring.